Geloven in
totale toewijding

Paltrock HSE is een specialist in Health Safety & Environment die gelooft in de totale toewijding van hun mensen aan het HSE vak. Samen stelden we Paltrock HSE en haar medewerkers weer in staat om hun eigen unieke verhaal te vertellen. Paltrock HSE was geselecteerd voor de FD Gazellen 2017 en 2018.

In 2014 zijn Joyce Beekman en ik Paltrock HSE gestart met een eigen kijk op de business. Anders dan veel HSE adviesbureaus, beginnen we bij de adviseur en zorgen we vervolgens voor passende projecten. Deze oprechte toewijding aan de adviseurs, is vanaf het begin af aan principieel. We bieden onze adviseurs ook allerlei tools en zelfs aandeelhouderschap.

Onze snelle groei maakte het steeds ingewikkelder dat we allemaal hetzelfde verhaal naar buiten vertelden. Het was dus belangrijk dat te stroomlijnen zodat we kunnen bouwen aan één merkbeeld.

Via interviews kwam één ding heel duidelijk naar voren en dat is onze toewijding aan het belang van het vak. Dat is creatief vertaald naar ‘100PROCENT’. Een thema gericht op de toekomst dat helpt om telkens weer ons verhaal te kunnen vertellen. Of het nou de website, Linkedin post of de presentatie naar nieuwe medewerkers betreft.

We zijn trots op het eindresultaat!

Joost Kooren

Directeur / founder Paltrock

Cookies

Ook SHBNG gebruikt cookies om je ervaring op de website zo prettig mogelijk te maken.