Creatieve communicatie
draait om
de juiste mensen

SHBNG is een ‘netwerkbureau’ met een harde kern van strategie en creatie. Alle professionals waar we mee werken hebben hun sporen verdiend in creatieve marketingcommunicatie. Ze hebben ruime ervaring met een diversiteit aan merken en producten. En ze zijn voor hun expertise en creativiteit bekroond met (inter-)nationale prijzen.

Jan Willem Baggerman

Strategic creative | art director (founder)

Jan Willem is een nuchtere conceptdenker, kan goed luisteren, denkt strategisch and keeps it s*** simple. Opgegroeid in een dorp in het oosten van het land. Studeerde als één van de eersten af als art director aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. En na een carrière bij de grote reclamebureaus in Amsterdam (en Praag) startte Jan Willem 15 jaar geleden de creatieve cel Park (zijn tijd ver vooruit) en later SHBNG. Hij zet nu zijn creativiteit in voor ondernemers die verder willen groeien. Jan Willem praat graag met trots over zijn drie kinderen (groeien ook), loopt hard en fotografeert.

Mail Jan Willem op jw@shbng.nl of bel 06-29556350

JP Nieuwerkerk

Creative | copywriter

Na de Willem de Kooning in Rotterdam begint JP als copywriter bij de grote 020-bureaus. Hij wint onder andere de Grand Prix in Cannes, voor de commercial Rolo Olifant. Vanaf 2002 werkt hij als creatief team met Jan Willem en in 2008 richten ze de creatieve cel Park Amsterdam op. Werken aan een campagne voor een IT-bedrijf, een koekjesmerk introduceren of een nieuw gipsy gitaarloopje oefenen… JP houdt van afwisseling. Dus wanneer Jan Willem uiteindelijk start met SHBNG, gaat hij voor het freelancen bij verschillende bureaus. JP is trouwens nog bijzonder vaak samen met Jan Willem aan de slag – tenzij hij z’n Franse waterhond aan het uitlaten is op de hei.

 

Cookies

Ook SHBNG gebruikt cookies om je ervaring op de website zo prettig mogelijk te maken.