Het gaat altijd om
de juiste mensen

SHBNG is een ‘netwerkbureau’ met een harde kern van strategie en creatie. Alle professionals waar we mee werken hebben hun sporen verdiend in creatieve marketing en communicatie. Ze hebben ruime ervaring met een diversiteit aan merken en producten. En ze zijn voor hun expertise en creativiteit bekroond met (inter-)nationale prijzen.

Jan Willem Baggerman

Creative director

Jan Willem is een nuchtere conceptdenker, kan goed luisteren, denkt strategisch and keeps it s*** simple. Opgegroeid in een dorp in het oosten van het land. Studeerde als één van de eersten af als art director aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. En na een carrière bij de grote reclamebureaus in Amsterdam (en Praag) startte Jan Willem 12 jaar geleden de creatieve cel Park (zijn tijd ver vooruit) en later SHBNG. Hij zet nu zijn creativiteit in voor ondernemers die verder willen groeien. Jan Willem praat graag met trots over zijn drie kinderen (groeien ook), loopt hard en fotografeert.

Mail Jan Willem op jw@shbng.nl of bel 06-29556350

Share on linkedin

Lex Knobben

Brand & business consultant

Lex heeft meer dan 30 jaar ervaring in marketing en communicatie. Bij grote corporates, MKB, (semi)overheid en goede doelen. Zowel aan de opdrachtgevers kant als aan de adviseurs kant in verschillende rollen. Door zijn nieuwsgierigheid blijft hij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en dat gecombineerd met zijn creativiteit en kennis zorgt altijd weer voor opvallende inzichten. Denken, delen, durven, doen en doorzetten is zijn credo en dat samen met enthousiaste mensen. Lex was een actieve sporter, nu meer actief vanaf de zijlijn!

Mail Lex op lex@shbng.nl of bel 06-51440794

Share on linkedin